AKTUALNE NOVICE:

Čakalne dobe

Čakalna doba za zdravljene zob je 30 dni.Čakalna doba za protetiko je 36 mesecev. Odgovorna oseba za čakalno knjigo je gospa Tatjana Batič....
več...
Inštitut za varovanje zdravja

 

 

 

 V naši praksi se trudimo biti sodobni in slediti napredku stroke. Uporabljamo najsodobnejšo opremo in materiale, ki nam omogočajo kvalitetno in za pacienta neboleče delo. Naša ambulanta je med prvimi na Primorskem opremljena s STV in RVG aparatom.

STV-Stomatovisiografija nam omogoča, da z uporabo intraoralne kamere posnamemo in prikažemo stanje na zaslonu, pred in po posegu v ustih. Skupaj lahko analiziramo stanje in lažje pojasnimo vse spremembe v Vaši ustni votlini ter ocenimo kakovost opravljenega dela. Vse posnetke shranimo kot medicinsko dokumentacijo, lahko jih tiskamo ali posredujemo po elektronski pošti drugim specialistom.

RVG-Radiovisiografija je tehnika rentgenskega snemanja zob in obzobnih tkiv z uporabo računalniško vodenega RTG aparata. Pri takšnem posnetku je sevanje nekajkrat manjše, kot pri klasičnem RTG aparatu. RTG posnetek takoj dobimo na zaslonu, lahko ga obdelujemo, spreminjamo parametre in precej več izvemo kot pri klasičnem RTG posnetku. Tudi te posnetke lahko shranimo, tiskamo ali pošiljamo po elektronski pošti.


Copyright © 2004, Mag.dr.Filip Filipović dr. stom.
Izdelava spletnih strani Dent Filipovič TopWEB