AKTUALNE NOVICE:

Čakalne dobe

Čakalna doba za zdravljene zob je 30 dni.Čakalna doba za protetiko je 36 mesecev. Odgovorna oseba za čakalno knjigo je gospa Tatjana Batič....
več...
Inštitut za varovanje zdravja

 


več >>

 

 V našo ambulanto se lahko naročite kot zavarovanec Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije ( ZZZS ) ali samoplačnik. Kot zavarovanec ZZZS in imetnik dodatnega zavarovanja uveljavljate vse pravice, ki iz tega izhajajo, le da je za uporabo nadstandardnih materialov potrebno doplačilo.
Ker je pogodba z ZZZS količinsko skrčena na 50% delovnika, se neizogibno pojavljajo čakalne dobe za protetična dela in daljši intervali naročanja pacientov, ki zdravijo zobe kot zavarovanci ZZZS .

Če se odločite za storitve kot samoplačnik, si zagotavljate minimalno čakalno dobo in večjo možnost izbire ustreznega termina.

Vse opravljene storitve je možno plačati z gotovino, plačilnimi karticami (Eurocard Mastercard, Maestro Activa, Visa) ali s posojilom pri Novi KBM d.d.


Za vsa dodatna pojasnila se lahko obrnete na nas ali na vsako poslovno enoto Banke Nova KBM.Copyright © 2004, Mag.dr.Filip Filipović dr. stom.
Izdelava spletnih strani Dent Filipovič TopWEB