AKTUALNE NOVICE:

ORDINACIJSKI ČAS

Pacienti se lahko naročijo osebno,  preko telefona v celotnem ordinacijskem času dela ambulante, preko elektronske pošte ali klasične p...
več...
...............................................
 
ČAKALNE DOBE - Prvi pregled 14 dni

ČAKALNE DOBE: Prvi pregled 14 dni Konzervativa: redno 14 dni, hitro 4 dni, zelo hitro 48 ur Protetika: redno 870 dni, hitro 870 dni, zelo hitro 870 d...
več...
Inštitut za varovanje zdravja

 


več >>

 

 V našo ambulanto se lahko naročite kot zavarovanec Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije ( ZZZS ) ali samoplačnik. Kot zavarovanec ZZZS in imetnik dodatnega zavarovanja uveljavljate vse pravice, ki iz tega izhajajo, le da je za uporabo nadstandardnih materialov potrebno doplačilo.
Ker je pogodba z ZZZS količinsko skrčena na 50% delovnika, se neizogibno pojavljajo čakalne dobe za protetična dela in daljši intervali naročanja pacientov, ki zdravijo zobe kot zavarovanci ZZZS .

Če se odločite za storitve kot samoplačnik, si zagotavljate minimalno čakalno dobo in večjo možnost izbire ustreznega termina.

Vse opravljene storitve je možno plačati z gotovino, plačilnimi karticami (Eurocard Mastercard, Maestro Activa, Visa) ali s posojilom pri Novi KBM d.d.


Za vsa dodatna pojasnila se lahko obrnete na nas ali na vsako poslovno enoto Banke Nova KBM.Copyright © 2004, Mag.dr.Filip Filipović dr. stom.
Izdelava spletnih strani Dent Filipovič TopWEB