AKTUALNE NOVICE:

ORDINACIJSKI ČAS

Pacienti se lahko naročijo osebno,  preko telefona v celotnem ordinacijskem času dela ambulante, preko elektronske pošte ali klasične p...
več...
...............................................
 
ČAKALNE DOBE - Prvi pregled 14 dni

ČAKALNE DOBE: Prvi pregled 14 dni Konzervativa: redno 14 dni, hitro 4 dni, zelo hitro 48 ur Protetika: redno 870 dni, hitro 870 dni, zelo hitro 870 d...
več...
Inštitut za varovanje zdravja

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Študij stomatologije sem končal v Zagrebu leta 1982. Leta ’85 sem prišel v Ajdovščino v Zdravstveni dom in tam ostal do konca ’93 leta.

1. januarja 1994 sem odprl zasebno ambulanto, kot prvo medicinsko ustanovo v zgodovini Renč. V tistem času sem končal podiplomski študij in uspešno zagovoril magistersko nalogo s področja onkologije slinavk.

Pomembnost stalnega izobraževanja, sprejemanja najnovejših dosežkov v stroki in nenehno izpopolnjevanje so temelji za uspešno opravljanje vsakega poklica. Redno obiskujem strokovne delavnice, strokovna srečanja in kongrese ter dentalne razstave v tujini in doma ( New York, Pariz, Chicago, Rim, Milano, Frankfurt, Dunaj, Sao Paolo, Zagreb, Opatija, Dubrovnik, Portorož, Bled, Rogaška Slatina).

Uspešno sem končal tečaj uporabe laserja v stomatologiji v Aachenu , v Evropskem centru za uporabo laserske tehnologije. Sem član Slovenskega zdravniškega društva kot tudi Hrvaškega zdravniškega društva.

V skoraj desetletnem obdobju dela brez koncesije, smo si pridobili ugled s kvaliteto storitev, hitrim in kakovostnim delom ter prijetnim vzdušjem in osebnim odnosom do pacientov.

V času delovanja ambulante nas je obiskalo več tisoč pacientov. In to navkljub dejstvu, da je dve leti po odprtju naše ambulante , Zdravstveni dom Nova Gorica v Renčah otprl koncesijsko ambulanta.  Prav zaradi tega ocenjujem, da so pacienti s našim delom zadovoljni.

Pri tem pa ne smem pozabiti sestre Tatjane Batič, ki skrbi Za Vaše dobro počutje in nemoteno delo v zobni ambulanti.Copyright © 2004, Mag.dr.Filip Filipović dr. stom.
Izdelava spletnih strani Dent Filipovič TopWEB