AKTUALNE NOVICE:

Čakalne dobe

Čakalna doba za zdravljene zob je 30 dni.Čakalna doba za protetiko je 36 mesecev. Odgovorna oseba za čakalno knjigo je gospa Tatjana Batič....
več...
Inštitut za varovanje zdravja

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Študij stomatologije sem končal v Zagrebu leta 1982. Leta ’85 sem prišel v Ajdovščino v Zdravstveni dom in tam ostal do konca ’93 leta.

1. januarja 1994 sem odprl zasebno ambulanto, kot prvo medicinsko ustanovo v zgodovini Renč. V tistem času sem končal podiplomski študij in uspešno zagovoril magistersko nalogo s področja onkologije slinavk.

Pomembnost stalnega izobraževanja, sprejemanja najnovejših dosežkov v stroki in nenehno izpopolnjevanje so temelji za uspešno opravljanje vsakega poklica. Redno obiskujem strokovne delavnice, strokovna srečanja in kongrese ter dentalne razstave v tujini in doma ( New York, Pariz, Chicago, Rim, Milano, Frankfurt, Dunaj, Sao Paolo, Zagreb, Opatija, Dubrovnik, Portorož, Bled, Rogaška Slatina).

Uspešno sem končal tečaj uporabe laserja v stomatologiji v Aachenu , v Evropskem centru za uporabo laserske tehnologije. Sem član Slovenskega zdravniškega društva kot tudi Hrvaškega zdravniškega društva.

V skoraj desetletnem obdobju dela brez koncesije, smo si pridobili ugled s kvaliteto storitev, hitrim in kakovostnim delom ter prijetnim vzdušjem in osebnim odnosom do pacientov.

V času delovanja ambulante nas je obiskalo več tisoč pacientov. In to navkljub dejstvu, da je dve leti po odprtju naše ambulante , Zdravstveni dom Nova Gorica v Renčah otprl koncesijsko ambulanta.  Prav zaradi tega ocenjujem, da so pacienti s našim delom zadovoljni.

Pri tem pa ne smem pozabiti sestre Tatjane Batič, ki skrbi Za Vaše dobro počutje in nemoteno delo v zobni ambulanti.Copyright © 2004, Mag.dr.Filip Filipović dr. stom.
Izdelava spletnih strani Dent Filipovič TopWEB